Gruppsexberättelser – Annaloes gör gangbang

Det var en varm dag på våren. Anneloes hade avslutat sitt arbete och cyklade tyst hem. Det kändes underbart. Vinden genom hennes långa hår, vinden som fladdrade hennes sommarklänning … Det fick henne att känna sig lycklig. Nu var Anneloes nästan alltid glad, hon var sällan humörlig. Anneloes var en attraktiv ung kvinna. Inte särskilt smal men inte heller fet, bara en bra figur, hon tyckte att hon hade lite breda höfter, men hej … det var inget du kunde göra åt det. Och hon fick aldrig några klagomål om sitt utseende. Inte från män, inte från kvinnor … Hon stannade framför hotellets restaurang “Den törstiga hästen” Låste sin cykel mot ett träd och gick till terrassen. Där såg hon sin vän Laura sitta.

“Hej, Laura … kan jag?”

”Naturligtvis, inga problem, sitt bara här ensam. Sitt ner!” Anneloes vinkade till servitören och beställde två glas vitt vin och en ostfat. Hon var hungrig.

“Hmm … trevlig pojke .. Jag har aldrig sett honom här förut …” Anneloes tittade på den unge mannen ett ögonblick.

“Nej, han är bara här … han är trevlig … vet du vad de säger om honom?” Anneloes skakade på huvudet, håret blåste i vinden. “Nej, ingen aning …?”

“Han verkar vara från staden och han har organiserat någon form av fester där.” Anneloes tittade frågande på sin vän.

“Väl? Det är inte speciellt, eller hur? ”

“Nej, definitivt inte … men fester är … åtminstone om det de säger är sant …”

“Kom igen … berätta mer … har det något att göra med droger?”

“Hmmm ja … de säger att han regelbundet organiserar gangbangs …”

“Gangbangs?” Det kom högre ut än tänkt…. Anneloes rodnade. En pojke vid ett bord bredvid kvinnorna lutade sig mot dem: “Om du gör en gangbang, älskling … Jag vill vara med …” Anneloes rodnade ännu djupare … ner till halsen … Laura började skratta …

“Ja, bara skratta …”, Anneloes blev blyg … Och till pojken fortsatte hon: “Tack, inte för att jag ska göra det … och verkligen inte med dig …” Hon tog sitt glas och tog en klunk. Konversationen ändrade ämnet. Anneloes och Laura pratade om allt och ingenting. När dryckerna var färdiga bestämde de sig för att äta något i restaurangen.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *