Familjehistorier – Syster utan trosor

Som barn hade min tvillingsyster alltid för vana att försiktigt och försiktigt röra vid min kuk tills den blev stel och hon skrattade och sa att hon tyckte att det var läskigt och sedan gick bort. Vi är de enda barnen och håller varandra väl informerade om vad vi alla gör, inklusive vårt sexliv.

Hon är på p-piller, jag kallar henne en hora på grund av hennes berättelser att hon ibland låter flera människor knulla sig på en natt, jag har också flera smeknamn på grund av min goda framgång med tjejerna. Ändå måste hon erkänna att få är lika välutrustade som jag, och för att vara rättvis så ser hon ut, smala, fina bröst, långt blont tjockt hår. Jag har inte stött på en sådan än.

Under semestern har vi svårt, mamma och pappa tar ofta resor till landsbygden, de vill att vi ska smaka på kulturen och det är bra för vår utveckling. Den sista semestern var till Norge. Där de åkte, i inga fält eller vägar för att hitta ett diskotek, bar eller plats att gå ut. Både syster och jag hoppade nästan av. På hotellrummet som vi delade, både vår egen säng, hade vi handfat och toalett, duschen var i våra föräldrars rum. Sommar, varm så sov naken, syster också. Vi pratade båda om hur svårt det skulle vara att hitta lite nöje mitt i ingenstans. Syster var tvungen att kissa och jag blev törstig. När jag stod över diskbänken kände jag hennes hand runt min stolpe igen, den här gången stod den rakt upp. I brådskande behov, broder? Skrattande gjorde hon en läskig gest och släppte honom, men tog också en drink från kranen själv. I det ögonblicket stod jag bakom henne och fastnade det mellan hennes blygdläppar. Hon log och såg tillbaka, ser du fram emot det också? Tätt och hett, men helt i det, jag kunde inte göra det med varje tjej. Syster stönade av nöje. Kom på sängen, men mjukt eller annars kommer de att höra. Hon satt på alla fyra på min säng och jag bakom den. Jag grep henne vid brösten och knullade henne vilt, hon hade kudden mellan tänderna för att dämpa ljudet. Jag kände hur hennes fittmuskler strammades och dra åt och stramare runt min kuk. Jag knullade henne hårt och dunkade hennes skinkor. Några urskrik kom från kudden och hon ville trycka mig vilt, men jag var nästan där och tog tag i henne och pressade mig mot henne. Kvisande platt på magen sprutade jag henne fullt och varje rörelse jag gjorde stönade hon i kudden. Jag höll hennes handleder så att hon inte kunde skjuta bort mig. Gå av nu, väste hon. Nästan tom viskade jag i örat och slängde det fram och tillbaka. Trevlig fitta du har syster, vill du ha en ny runda? Nej, jag rippade redan av dig din pol, men den var god och jag var redo. I min säng var en pöl med sperma och fukt som hade tagit slut på hennes fitta, vi måste komma på något för nästa gång.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *