Gayhistorier – Smaken av hans utsäde

Jag kikade ensam i en av pissoarerna på ett Brysselkafé, lite uttråkad av ännu en överflödig kväll, när en svart man kom in. Det var en varm sommarkväll och han hade sin vita skjorta helt lös över sin nakna torso. Han var stor, muskulös, elegant. Ett vackert utseende även för mig, rak man. Även om det fanns minst tio urinaler, kom han till urinalen till höger om mig. Jag tyckte att det var skrämmande men kunde inte gå omedelbart eftersom jag fortfarande kikade. Jag luktade hans maskulina parfym. Han öppnade sin fluga och drog ut sin kuk. Jag kunde inte låta bli att blicka … Jag blev yr och tog tag i väggen. Jag kände bara en sådan kuk från porr. Den svarta monsterkuk! Den här var minst åtta tum! Mannen såg min förvåning och log vänligt.
“Du kan titta, inget att skämmas för, jag gillar det när någon tittar på min kuk.”
Jag kände mig fortfarande obekväm.
”Jag är så ledsen, …”, jag stammade, stängde byxorna och ville lämna i skam. Vilken kväll! Vilken besvikelse, tänkte jag för mig själv, mer förtvivlad än någonsin.
“Snälla, må inte må dåligt … bara stanna.”
Han vände sig mot mig och vilade sin kuk på sin högra hand.
Jag visste inte vart jag hade det, men kunde inte röra mig. Jag ville försvinna i marken, men jag kunde inte ta ögonen från den svarta saken framför mig. Han skalade långsamt av förhuden och visade mig huvudet.
“Du kan titta, du kan röra, du kan suga, vad du än vill!”
“Jag … jag … snälla … nej …!” Stammade jag.
Jag ville bara ha en sak: att gå ner på knäna, ta allt köttet i munnen och sedan suga, suga, suga…. Sug bara …

 

”Rör vid mig, jag vill att du ska röra vid mig!”, Beordrade mannen med en vänlig men bestämd röst.
Sedan slet han upp byxorna och lät dem falla till anklarna i en rörelse. Jag såg nu hans juvel i all sin glans, böjde sig graciöst, lika tjock som min handled och slutade i två vackra bollar, rakade som resten av hans kropp. En svart gud stod framför mig och ville att jag skulle suga av honom. Jag gjorde vad du gör mot en gud: knä. Jag tog den svarta ormen i båda händerna för att känna vikten. Jag lutade mig över, kyssade försiktigt huvudet och cirklade sedan tungan runt det öppna hålet. Jag hörde mannen ovanför mig sucka.
“Ja…! Ja…! Så bra, så bra! Fortsätt!”
Med min högra hand började jag massera hans tunga bollar och med min vänster ryckte jag av honom och slickade huvudet mer och mer intensivt. Jag kände att jag blev hård och klämde i grenen.
“Låt oss klä av oss!”
Jag glömde var jag var. Jag gav inget skit. Jag bryr mig bara om hans, jag tyckte dumt just nu. Han tog snabbt av sig skorna, byxorna och strumporna och kastade dem i ett hörn. Jag följde hans ledning. Inte en halv minut senare kyssade vi varandra helt nakna i en pissoar där någon kunde komma in när som helst. Jag stod styv som aldrig förr. ingen kvinna hade någonsin väckt detta i mig. Jag visste inte vad jag skulle tänka eller känna om det. Skam? Skuld? Förvirring? Eller värre? Jag blev övervunnen av en lust som var helt främmande för mig och som omedelbart fick mig att känna mig lugn. Jag hade aldrig rört en man förrän för tio minuter sedan. Nu var min tunga sammanflätad med en svart mans, min högra hand lekte med hans kuk och min vänstra hand gnuggade hans rövhål. Jag kollapsade inuti mig själv och samtidigt uppstod någon ny i mig. Jag kysste och slickade mannens nacke, hans nacke, jag bet hans axlar, slickade och kysste hans hårda bröstvårtor. Han höll mig hårt som om han kände min förtvivlan och förvåning över mig själv. Det var som om han tog mig säkert från mig själv till en lust som jag just började upptäcka. Jag strök hans muskulösa men mjuka länd och lår. Jag pressade min kuk mot hans och så gungade vi fram och tillbaka tyst, ordlöst och pratade med varandra genom suckar och stön. Jag gick ner på knä igen för att leta efter juvelerna hos den här mannen som var helt okända för mig. Jag pressade mitt ansikte mot hans härdande kuk, snusade hans råa manliga doft, slickade och kysste hans bollar.
“Sug mig! Sug mig! ”Jag hörde ett stön ovanför mig.
Han tog sin kuk i handen och tryckte den grovt och djupt in i min mun. Jag var tvungen att gaga och kräkas, men tyckte att det var den bästa känslan på länge! Jag slog mina händer runt hans röv, tvingade ett finger i hans rövhål och tryckte min mun ännu djupare över hans kuk.
”Vänd dig om!” Beställde jag i tur och ordning.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *