Äktenskapsberättelser – vackra ögon

Jag vaknar och känner mig lite deprimerad och ensam. I går kväll hade jag och min man sex, jag ville prova något annat för att göra det mer intressant. Bara det hade inte gått så bra, det kändes väldigt klumpigt och det var inte heller bra, bara han insåg inte det. Han har alltid haft svårt att kontrollera och hantera mina känslor, vilket gör att jag ibland känner mig ganska ensam i vårt förhållande.

Vädret är härligt så jag tog på mig en kort sommarklänning och sandaler. Redo att gå till en väns födelsedag den eftermiddagen. Min man kör och jag sitter på vägen och tittar på det vackra kuperade landskapet vi kör igenom. Det är redan trevligt upptagen när vi anländer till födelsedagen och vi träffar några bekanta. Jag glömde snart min ensamhet från i morse.

Efter en halvtimme säger Liam (en god vän av oss) att han vill gå en promenad, få lite frisk luft. Jag erbjuder att komma med och låta min man veta att jag är borta ett tag.

Liam är en ensamstående man i min ålder. Jag har aldrig riktigt tänkt på det som mer än bara en vän, men just nu är jag väldigt lockad av honom.

Vi går snyggt tills vi når toppen av kullen vid en slags koja med vacker utsikt över kullarna. Det finns en bänk där vi sitter på där jag medvetet sitter lite närmare honom. Han märker inte eller svarar åtminstone inte på det. Under vårt samtal har vi regelbunden ögonkontakt. Och om det är något Liam skulle falla för, så är det hans ögon. Jag fortsätter att hitta mig själv och titta in i hans ögon.

 

Sedan slutar konversationen och Liam står upp. Jag förväntar mig att han känner sig obekväm med mitt utseende och säger till honom att vi ska gå tillbaka igen. En känsla av besvikelse kommer över mig, men försök att inte låta det visa sig. Till min förvåning står han bakom mig och börjar massera min nacke och axlar och nacke. “Du ser spänd ut, jag tror att du kan använda en massage”, säger han. Jag känner att jag blir solbränd och blir ännu mer spänd. Men jag erkänner att jag verkligen kunde använda en massage.

Medan han masserar mina axlar börjar jag fantisera om Liam. Jag märker att viss spänning sakta glider bort från mig. Jag säger till min man att han hatar massage och jag tackar honom för massagen. Dan säger att han inte är redo än och ber mig att stå så att han kan massera min rygg, som nu ligger mot soffans baksida. Jag märker när jag står upp att jag börjar bli ganska fuktig och en röst i mitt huvud säger till mig att sluta med det här, men jag ignorerar rösten och står.

Liam börjar massera min nedre rygg och närmar sig mig. “Stäng ögonen och slappna av” viskar han plötsligt i mitt öra. Jag undrar hur man ska slappna av när jag rivs på halva insidan. Den ena halvan säger till mig att jag inte kan göra detta mot min man, men den andra sidan av mig vill inte mer än att ge mig helt över till Liam.

Jag stänger ögonen och döljer min skuld, nu är det dags för mig att njuta. Jag känner att Liam skjuter håret bakom ögonen och kysser min nacke. Innan jag vet ordet håller han mina armar bakom ryggen med ena handen. Hans andra hand går till mina bröst där han börjar klämma försiktigt.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *